0
Fixed

rescue shuttle stucking

spylei 3 years ago updated 3 years ago 8

I explain my problem, when I start a game, and I arrive in the shuttle rescue. After doing the test of vision / orientation, the problem is that it stops! No way to get out of the rescue shuttle !!!I explain my problem, when I start a game, and I arrive in the shuttle rescue. After doing the test of vision / orientation, the problem is that it stops! No way to get out of the rescue shuttle !!!

Under review

This is the first I've heard of this issue. Are you saying that the hatch in front of you at the start of a new game never opens? If you restart a new game does the same issue happen?

The hatch opens but after nothing more I can not move but I can scan but that's it.

The WASD keys do not work for you? There should be a text notification that tells you to use those keys to move. Does the notification appear at all? Does the music play when the hatch opens? Answering these questions would help me identify the problem. Thanks.

The notifications do not appear, I have no music at the opening of the hatch.

Fixed

Thanks. There might be an issue with your sound drivers preventing the music to play which is causing the intro sequence to error since it depends on the music trigger starting. I've changed the code a bit so that it should skip the music trigger if there is a problem loading the audio. So you will be able to continue past the intro after the next update hopefully, but you may not be able to hear any of the music without checking your hardware and drivers. I'm going to mark this as fixed, but you will have to tell me if the next patch allows you to get past the intro.

Ok, so also I forgot to let you know, that when I can move and I call the menu to do 'exit' or 'main menu' I have the mouse cursor that has disappeared.


Driver sound is OK 

I feel like some details are getting lost in translation here (I assume that English is not your first language). So unfortunately I'm going to have to just hope that the next update will fix your issue. If it does not fix it then perhaps you can reply here to let me know so at least I can keep looking for a new solution. Thanks.